octombrie, 2018

25oct(oct 25)19:00(oct 25)19:00Leonid Agutin 25 octombrie 2018 19:00 la Palatul Național

more

Descrierea evenimentului

De-a lungul activității sale creative, Leonid Agutin a devenit una dintre cele mai proeminente personalități ale show-business-ului rusesc. În vara anului 2018, Leonid a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare! Binecunoscutul cântăreț și compozitor a înregistrat peste 15 albume, a câștigat 12 „Gramofoane de aur“ și a fost de patru ori laureatul concursului „Piesa anului“.

O persoană talentată este talentată în toate. Iar aceasta s-a manifestat într-o altă capacitate remarcabilă a lui Leonid. Penița lui a scris mai multe zeci de poezii. Unele au devenit melodii, altele au fost publicate recent într-o colecție de poezii.

Așa cum recunoaște însuși cântărețul, prima lui dragoste a fost și rămâne jazz-ul, mai târziu a fost îndrăgostit și de alte direcții muzicale, dar s-a regăsit ca autor și interpret al genului pop.

La show-ul popular „Голос”, Agutin s-a impus nu doar ca un show-man, ci și ca un profesionist cu o autoritate indiscutabilă.

Concertul, care va avea loc pe 25 octombrie la Palatul Național, va fi ca un raport al realizărilor sale până la vârsta de 50 de ani. La concert vor suna hit-urile fredonate cu drag de publicul din diferite țări.

Timpul

(Joi) 19:00 - 23:02

Locul

Palatul național

str. Pușkin, 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X
×