decembrie, 2022

08dec19:00NIKOS VERTIS

Descrierea evenimentului

Pentru prima dată, cel mai îndrăgit artist al Greciei, NIKOS VERTIS, vine pe 8 decembrie la Palatul Național “Nicolae Sulac” la Chișinău.

Artistul care aduce în concertele sale sound-ul grec autentic va încânta mii de fani din Moldova cu un show de zile mari.

Muzicianul este bine cunoscut pentru conexiunea deosebită ce o are cu fanii săi. Concertele sale spectaculoase alături de o trupă de 20 de muzicieni, show de lumini impresionante și o sinergie magică au adunat sute de mii de persoane în întreaga lume.

Celebrul artist este unul dintre ce mai comerciali artiști din Grecia, ce a făcut să vibreze inimile a milioane de persoane de pe tot mapamondul cu piese sale precum „Thelo na me nioseis” , „An eisai ena asteri”, “S’ Agapao” și multe altele.

Nikos Vertis este unicul artist grec care a concertat la Dolby Theater (locația din Los Angeles unde au avut premiile Oscar, America’s Got Talent, Daytime Emmy Awards și multe altele). El a marcat concerte Sold Out (bilete epuizate) la nivel mondial printre care se regasesc țări precum Israel, Bulgaria, România, Turcia, Serbia, Cipru, SUA, Canada, Australia și lista continuă

Mai mult

Timpul

(Joi) 19:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X