mai, 2024

24mai19:00МАШИНА ВРЕМЕНИ

Descrierea evenimentului

24 mai, ora 19:00, Palatul Național „Nicolae Sulac”

МАШИНА ВРЕМЕНИ

Muzica care încetinește trecerea timpului: irepetabila „Mașina timpului” își sărbătorește jumătate de secol într-un turneu remarcabil!

Trupa „Машина времени”, în componența sa optimă, a fost întotdeauna solicitatată de spiritul epocii, fiind actuală în toate timpurile!

Ne așteaptă melodii incomparabile – imnuri de viață subtile, inteligente și în același timp ușor de perceput, care au crescut mai mult de o generație și continuă să ne inspire și acum, chemându-ne să trăim cu înțelepciune și să nu cedem fricii de ceva sau cineva:

“Поворо”
“Марионетки”
“За тех кто в море”

“Однажды мир прогнётся под нас”.

Acum o jumătate de secol, „Mașina timpului” a înalțat rock-ul în limba rusă, iar astăzi muzica libertății continuă să sune. Acești artiști talentați adună săli pline, adunând oameni care își împărtășesc punctele de vedere și valorile – oameni care prețuiesc libertatea, sinceritatea și autenticitatea.

Trupa continuă să facă turnee extinse, susținând concerte în toată lumea, iar popularitatea sa nu a scăzut, menținând aceeași fervoare ca acum mulți ani. Și timp de o jumătate de secol, conducerea procesului de creație a rămas în mâinile aceluiași muzician incomparabil – Andrei Makarevich.

Mai mult

Timpul

(Vineri) 19:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X