iunie, 2024

21iun(iun 21)20:0023(iun 23)23:00Festivalul de Muzică Clasică „DescOperă”, ediția a VII

Descrierea evenimentului

Festivalul de Muzică Clasică „DescOperă” unește iubitorii de frumos într-un cadru inedit – la Butuceni, în Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”, în perioada 21-23 iunie. A VII-a ediție a evenimentului este dedicată marelui compozitor Giacomo Puccini, în Anul Centenar Puccini.

Publicul va avea parte de trei zile absolut speciale, cu spectacole de operă prezentate de talentați artiști din Republica Moldova și de peste hotare.

Deschidem Festivalul „DescOperă” alături de Soliștii Teatrului de Operă din Roma, care vor interpreta creații muzicale impresionante, în recitalul „ARII ETERNE”, dedicat marelui compozitor Giacomo Puccini. Participă Orchestra Simfonică a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Dirijor – Carlo Donadio.

În a doua zi a Festivalului, pe 22 iunie, vom avea ocazia să urmărim spectacolul de operă „TOSCA”, de Giacomo Puccini. Pe scenă va evolua Opera Națională București. Participă Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Dirijor – Daniel Jinga.

Pe 23 iunie, iubitorii de operă se vor delecta cu spectacolul „LA BOHÈME”, de Giacomo Puccini. Interpretează Soliștii de operă, Orchestra Simfonică și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Dirijor – Nicolae Dohotaru.

Vom urmări spectacolele într-un loc inedit – în Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”, satul Butuceni.

Accesul va fi permis de la ora 19:00, iar spectacolele vor începe la ora 20:00.

Mai mult

Timpul

21 (Vineri) 20:00 - 23 (Duminică) 23:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X