februarie, 2024

16feb19:00FUEGO - Iubirea înflorește primăvara

Descrierea evenimentului

Paul Surugiu Fuego revine la Chișinău cu un concert de excepție dedicat iubirii și muzicii de dragoste! Spectacolul eveniment „Iubirea înflorește primăvara” va avea loc pe 16 februarie 2024, la Palatul National „Nicolae Sulac” din Chisinau, începând cu ora 19.00!

Artistul va fi acompaniat de minunații artiști de la ETHNO REPUBLIC, conduși de talentatul Marcel Ștefăneț, aceștia fiind la prima colaborare de anvergură cu Fuego! Invitații evenimentului sunt Anișoara Puică, Cornelia Ștefăneț, Lenuța Gheorghita, Corina Țepeș și Costi Burlacu, Ady Carp și Stela Botez!

Fuego promite o explozie de simțire, de energie, cu cele mai frumoase cântece ale sale, reinterpretate și reorchestrate. Un concert 100% live, un spectacol vizual aparte, cu sceno-tehnică uimitoare și multe surprize la care nimeni nu se așteaptă, ipostaze inedite și bucuria unui om care trudește de 30 de ani să facă performanță. Nu vor lipsi șlagărele celebre, piesele noi, dansul, dar nici emoția care-l caracterizează prin piesele de suflet. Va fi o sărbătoare de la care-i păcat să lipsiți!

Pornit de la Turda, Paul Surugiu-Fuego a străbătut viața până acum la clasa întâi, dovedind că se poate urca de jos, având succes, fiind iubit de publicul larg. Actor, muzician, compozitor, editorialist, om de televiziune, pictor, pe toate acestea le face și le face bine, dovedind că este un spirit complex, căruia nu îi este teamă să experimenteze și să-și demonstreze lui în primul rând, că se poate.

Are nenumărate premii la activ, cea mai importantă distincție fiind cea de ”ARTIST AL POPORULUI REPUBLICII MOLDOVA”, primită în 2012! Deși e încă foarte tânăr, a făcut multe, poate mult mai multe decât ar face alții în mai multe vieți, de la duete inedite la piese, proiecte spectaculoase și turnee impresionante. Are peste 600 de piese în repertoriu, trei discuri de platină și cinci de aur pentru vânzări și duete cu cei mai mari artiști români. A făcut tot ce si-a propus și nu a arătat nici jumătate din câte poate oferi.

Are ”DRAG DE ROMÂNIA LUI si nu doar demonstrativ, ci prin fiecare acțiune întreprinsă, prin lupta sa pentru promovarea corectă a artei românești, prin dragul de lucrul făcut cu simț de răspundere, de calitate și prin emisiunea pe care o realizează de cinci ani la TVR 2 și la TVR Moldova – ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!” Acesta-i el, tânărul din Turda ajuns azi vedetă, un adevărat fenomen, un artist complet!

Mai mult

Timpul

(Vineri) 19:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X