noiembrie, 2023

14noi19:00Irina Rimes la Chișinău

Descrierea evenimentului

Pe data de 14 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc concertul Irinei Rimes.

După un triumf la Chișinău, una dintre cele mai iubite artiste născute în Moldova, Irina Rimes, se întoarce cu spectacol solo extraordinar. Ea urmează să pășească pe scena de la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” cu piesele care au marcat parcursul ei de-a lungul timpului. „Octombrie roșu” , „Piesa noastră”, „Iubirea noastră mută”, „Cosmos”, sau „Acasă” sunt doar câteva din hit-urile din cadrul evenimentului candid în care artista ne invită în lumea sa

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul prin piesa „Visele”, în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio din mai multe tari. Până în prezent, au urmat hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” și „Nu știi tu să fii bărbat”, patru albume, fiecare prezentând un concept nou.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

Mai mult

Timpul

(Marți) 19:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X