aprilie, 2024

19apr19:00Lara Fabian la Chișinău

Descrierea evenimentului

Pe 19 aprilie 2024, Palatul Național „Nicolae Sulac” așteaptă cu nerăbdare concertul mult așteptat al artistei Lara Fabian, în cadrul turneului său „Je t’aime”. Acest eveniment va fi o adevărată sărbătoare muzicală pentru fanii artiste.

Lara Fabian este o cântăreață cunoscută și talentată cu un registru vocal bogat și o voce deosebită. Melodiile sale emoționante și adânci au reușit să cucerească inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Concertul „Je t’aime” va fi o adevărată poveste muzicală, plină de pasiune, energie și momente de neuitat.

Pe scenă, Lara își va prezenta fanilor ei cele mai bune hituri, precum „Je t’aime”, „Love by Grace”, „Broken Vow” și multe altele. Concertele ei impresionează întotdeauna prin frumusețea și senzualitatea interpretării. Ea este capabilă să transporte ascultătorii într-o lume a iubirii și a emoțiilor, făcându-i pe fiecare să uite de sine și să se cufunde complet în magia muzicii sale.

Palatul Național „Nicolae Sulac” va fi locul perfect pentru un astfel de eveniment important. Atmosfera sa elegantă și acustica excelentă vor crea un cadru ideal pentru a te bucura de vocea unică a Larei Fabian.

Mai mult

Timpul

(Vineri) 19:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X