octombrie, 2022

04oct18:30Premieră Națională a filmului: CARBON

Descrierea evenimentului

Vă invităm la Premiera Națională a filmului CARBON în regia lui Ion Borș, care va avea loc pe 4 octombrie, ora 18:30, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Este o unică posibilitate de a fi printre primii spectatori ce vor viziona această peliculă, care a fost selectată pentru cea de-a 70-ea ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film din San Sebastian.

În cadrul Premierei veți avea posibilitatea de a face cunoștință cu echipa de producție, actorii filmului și de ai admira, și susține entuziasmul acestor oameni, care cred și demonstrează că cinematografia autohtonă are un viitor.

Acțiunea filmului are loc în Moldova anului 1992, într-un sat de pe malul Nistrului, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale Conflictului Transnistrean.

CARBON este povestea unui tânăr tractorist, Dima, care din simpla și naiva dorință de a-și construi o viață „normală” alături de iubita sa,  pornește pe un drum periculos, la capătul căruia așteaptă să-și vadă visurile împlinite.

O descoperire sinistră transformă călătoria lui Dima într-o aventură absurdă, plină de întorsături haioase și mai puțin haioase, situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit  și prostia oamenilor care îi înconjoară.

Din toată această poveste Dima învață un lucru important –„să fii Om!” și această descoperire îi schimbă viața!

Mai mult

Timpul

(Marți) 18:30(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X