Ianuarie, 2023

29ian19:00The Motans

Descrierea evenimentului

Un show de zile mari marca The Motans la Chișinău!

Unul dintre cei mai apreciați artiști originari din Moldova, The Motans, revine cu un eveniment solo la Chișinău. The Motans a reușit, de-a lungul timpului, să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe unice de fiecare dată.

Printre cele mai cunoscute lansări se numără „Supererou”, „Versus”, „Tare” o colaborare cu INNA, dar și „În golul tău”, una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți ar fi vrut să o scrie. Alte piese îndrăgite ale artistului includ o colaborare cu Irina Rimeș, „POEM”, „Weekend” cu DELIA, dar și multe alte track-uri ce au servite drept coloană sonoră pentru multe momente din viața fanilor. Recent, artistul a lansat „Great Expectations”, cel de-al treilea album din carieră.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit fiind însoțiți de un adult. Minorii cu intrare gratuită sunt ținuți în brațe și supervizați pe parcursul evenimentului de către adultul însoțitor.

Cumpără Bilete

Mai mult

Timpul

(Duminică) 19:00(GMT+3:00) View in my time

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X